TRABZON / TONYA - ŞEHİT KENAN KUMAŞ İLKOKULU

Nis

Okulumuzda Akçaabat Ram'da görev yapan Rehberlik ve Psikolojik Danışma Öğretmeni Sultan Murat ERTUĞRUL tarafından İlimiz Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri yerel hedeflerinden 'OTOKONTROL' ile ilgili seminer verildi.

Nis

23 Nisan 2024 Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı İlçemizde bulunan okulların katılımıyla kutlandı.

Nis

Bu yıl 60.sı düzenlenen kütüphane haftası okulumuzda çok güzel etkinliklerle kutlandı.

Ock

2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1.DÖNEM KARNELERİMİZİ ÖĞRENCİLERİMİZE COŞKUYLA VERDİK.

Cumhuriyetimizin 100. yılına yaraşır kutlama!

Okulumuzun konferans salonunda düzenlenen 100.Yıl programında öğrencilerimiz ve velilerimiz Cumhuriyet Bayramı coşkusunu doyasıya yaşadı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programımız öğrencilerimizin okuduğu şiir ve sunduğu oratoryo ile devam etti. Minik öğrencilerimizin hazırladığı ront gösterileri ve okul koromuzun mini konseriyle programımızın kapanışı coşkuyla yapıldı. Öğrenciler, gösterdikleri performanslarla kendilerini izleyen öğretmenleri ve velilerinden bol bol alkış aldı. Bizler de Cumhuriyet Bayramımızın 100. Yılını kutluyor, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu uğurda canlarını feda eden tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz. Törenin hazırlanmasında emeği geçen ve etkinlikleriyle törenimize renk katan bütün öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

Anasınıfı öğrencilerimizin 100. Kitaplarını tüm okul çemberde buluşarak  Ayda Salihoğlu tarafından okundu. En sevdikleri kitap karakterlerinin kostüm defilesini yapan minikler Bibliyo Çocuk Sertifikaları öğretmenlerinden teslim aldılar. Tüm okul çemberde şarkılar söyleyip danslar ettikten sonra Stantlarda Kitap ayraçları tasarlayıp origamı yaptı.

May

Okulumuz 1. sınıf öğrencileri geçirdikleri bu güzel yılı Okuma Bayramı ile kutlayarak, kendilerine , okul arkadaşlarına ve ailelerine keyifli saatler yaşattılar. Okuma yazmaya geçmenin ve sahnede kendilerini ifade edebilmenin sevincini yaşayan öğrencilerimizin gösterileri izleyenlerin büyük beğenisini topladı.

Haz

Karnelerimizi Aldık, Tatil Başlasın.

Haz

Tonya ilçe merkezinde düzenlenen, geleneksel çocuk oyunları yarışmalarında, okulumuz Şehit Kenan Kumaş İlkokulu 3 kategoride 1.'lik almıştır. Bu başarıda emeği bulunan okulumuz öğretmenlerini ve öğrencilerimizi canı gönülden kutluyoruz.

Yağ satarım bal satarım kategorisinde okulumuzun 1/A Sınıfı 1. olmuştur.

Mendil Kapmaca kategorisinde okulumuzun 2/A Sınıfı 1. olmuştur.

Tombik kategorisinde okulumuzun 4/A Sınıfı 1. olmuştur.

Haz

Okul Müdürümüz Salih SİYAH da Törenimize Katıldı. Okul Müdürümüz Salih SİYAH'a ve Anasınıfı Öğretmeninimiz Ayda SALİHOĞLU'na Teşekkür ederiz. 1. Sınıfa başlayan öğrencilerimize de en iyi dileklerimizi sunuyor, en kısa zamanda kendilerinden iyi haberler almayı umuyoruz.

Haz

Her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında okulumuzda düzenlenen program, Tonya İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Ziya DURMUŞ, daire amirleri, okul müdürleri, velilerimiz ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti.Kutlama Programı, okulumuzda saat 14:00 da Aysu Yıldırım'ın sunumu Saygı Duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı. Slayt ve orotoyo yapıldı. Horon ekibimizin gösterisi oldu.Kutlama Programını hazırlayıp sunan idareci, öğretmen, öğrenci ve personelimize teşekkür ederiz.

May

Öğle Arasında Okulumuz İdaresi ve Öğretmenlerimiz Kaynaşma Yemeği Düzenledik.

May

Anasınıfı Öğretmenimiz Ayda SALİHOĞLU, Anasınıfı Öğrencilerimiz ile Anasınıfında Ebru Sanatı Yaptı.

Nis

Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Türk ve Dünya çocuklarına armağan ettiği bu anlamlı günün 102.yılında sevincimiz sonsuzdur. Atamıza minnettarız.

Programda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.