TRABZON / TONYA - ŞEHİT KENAN KUMAŞ İLKOKULU

Etiket Sonuçları: Tonya Mem

May

Sorunun değil çözümün bir parçası olarak bir araya gelen,Trabzon’da bulunan köy okullarının kitaplıklarını zenginleştirmeyi hedefleyen ‘Bir Kişi Değişir Dünya Değişir ‘ sloganıyla oluşan Karadeniz Farabi Hastanesi çalışanları KTÜ Fark Et Fark Yarat Ekibi ve UMKE gönüllülerine okulumuza yaptıkları kitap bağışından dolayı çok teşekkür ederiz…

Nis

Okulumuzda Akçaabat Ram'da görev yapan Rehberlik ve Psikolojik Danışma Öğretmeni Sultan Murat ERTUĞRUL tarafından İlimiz Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri yerel hedeflerinden 'OTOKONTROL' ile ilgili seminer verildi.

Nis

23 Nisan 2024 Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı İlçemizde bulunan okulların katılımıyla kutlandı.

Cumhuriyetimizin 100. yılına yaraşır kutlama!

Okulumuzun konferans salonunda düzenlenen 100.Yıl programında öğrencilerimiz ve velilerimiz Cumhuriyet Bayramı coşkusunu doyasıya yaşadı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programımız öğrencilerimizin okuduğu şiir ve sunduğu oratoryo ile devam etti. Minik öğrencilerimizin hazırladığı ront gösterileri ve okul koromuzun mini konseriyle programımızın kapanışı coşkuyla yapıldı. Öğrenciler, gösterdikleri performanslarla kendilerini izleyen öğretmenleri ve velilerinden bol bol alkış aldı. Bizler de Cumhuriyet Bayramımızın 100. Yılını kutluyor, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu uğurda canlarını feda eden tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz. Törenin hazırlanmasında emeği geçen ve etkinlikleriyle törenimize renk katan bütün öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

Anasınıfı öğrencilerimizin 100. Kitaplarını tüm okul çemberde buluşarak  Ayda Salihoğlu tarafından okundu. En sevdikleri kitap karakterlerinin kostüm defilesini yapan minikler Bibliyo Çocuk Sertifikaları öğretmenlerinden teslim aldılar. Tüm okul çemberde şarkılar söyleyip danslar ettikten sonra Stantlarda Kitap ayraçları tasarlayıp origamı yaptı.

May

Okulumuz 1. sınıf öğrencileri geçirdikleri bu güzel yılı Okuma Bayramı ile kutlayarak, kendilerine , okul arkadaşlarına ve ailelerine keyifli saatler yaşattılar. Okuma yazmaya geçmenin ve sahnede kendilerini ifade edebilmenin sevincini yaşayan öğrencilerimizin gösterileri izleyenlerin büyük beğenisini topladı.